23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

HYDRO-CON Elevator A/S

VEM ÄR VI?

Hydro-Con A / S är ett danskt familjeföretag som grundades 1988. Företaget är den enda danska tillverkaren av hissar och hissar, och de är tillverkade för inomhus och utomhusbruk. Våra produkter är av hög kvalitet, som i många år har bevisats på den danska marknaden och med produktens imponerande livstid.

Som producent har vi möjlighet att anpassa våra lösningar till kundens, konsultens eller entreprenörens önskemål, så att största möjliga tillfredsställelse med slutprodukten uppnås. Dessutom kan produkterna anpassas till de arkitektoniska förhållandena och är lämpliga för det danska klimatet.

Vi erbjuder våra kunder hela paketet med produktion, installation, lagstadgad service och eventuella reparationer. Vi upprätthåller en nära dialog med våra kunder under hela processen och garanterar snabb och kompetent support. Så här tror vi att du får rätt lösning installerad på bästa sätt.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida här.

VAD ANBJUDER VI?

Produktion (hiss och lift)

  • Vi är den enda danska tillverkaren av hissar och hissar, vilket innebär att vi kan anpassa våra produkter både i förhållande till de arkitektoniska förhållandena men också till kundens specifika behov.

Installation (hiss och lyft)

  • Vi installerar allt inom trapphissar och hissar för både människor och varor, såväl inomhus som utomhus.

Service (hiss och lift)

  • Vi erbjuder serviceavtal på alla våra produkter som kan prenumereras med 2 eller 3 månaders mellanrum beroende på kraven från AT Order No. 461.


Nödsamtal (hiss och lyft)

Med ett serviceavtal med oss ​​är du garanterad att du bemannar dygnet runt för att svara på nödsamtal för att åtgärda nya problem.

Reparation (hiss och lift)

  • Om olyckan är ute och växten har slutat garanterar vi hantering och inledande av reparationsfallet inom 2 arbetsdagar.

SOM VÅRA SAMARBETSPARTNERS FÅR DU:

Hög kvalitet som lönar sig på lång sikt

  • Det kan vara att andra lösningar kan vara billigare vid upphandling, men produkten måste ses över sin livstid. Hydro-Con har den kvalitet som vi bevisat i många år på den danska marknaden och produktens livstid gör det bra att investera i kvalitet.

Anpassade lösningar

  • Vi anpassar lösningar enligt rådgivare, entreprenör eller kundens önskan så att största möjliga tillfredsställelse med slutprodukten uppnås.

Stäng dialog plus snabb och kompetent support

  • Fråga våra andra kunder. Vi håller nära kontakt med kunden under hela processen så att du får rätt lösning installerad på bästa sätt,

En pålitlig partner som har varit på marknaden i många år

  • Vi är den enda danska tillverkaren av hissar och vi tror att det beror på att vi har levererat värde för investeringen genom åren och upprätthållit en nära dialog med våra partners

Utomhuslösningar som varar, bevisat under många år!

  • Vi om och om byter ut hissar från andra leverantörer som inte arbetar efter 2-3 år. Våra utomhushissar kostar inte mycket mer, men de är de enda som följer det danska klimatet, så om du vill undvika problem kan vi bara rekommendera våra utomhusprodukter - de håller länge länge.

Se allaNyheter

Fakta om HYDRO-CON Elevator A/S

Adress
HYDRO-CON Elevator A/S
Stæremosen 70
3250 Gilleleje

Region
Danmark
Hovedstaden
Gribskov Kommune

Telefon: +45 48365400

VAT nummer: DK27762891

P nummer: 1012945511

Anställda: 30

Kontaktpersoner

Frants Oldenburg Frants Oldenburg
Avdelning: Salg & Udvikling / Bestyrelse
Yrke: Bestyrelsesformand
Telefon: +45 27615402
Jens Kofoed Jens Kofoed
Yrke: Adm. Direktør
Telefon: +45 27615408
Niels KB Jensen Niels KB Jensen
Avdelning: Salg
Yrke: Salgschef
Telefon: +45 48365400
Ulrik Oldenburg Ulrik Oldenburg
Avdelning: Försäljning
Yrke: Chef
Telefon: +45 27615401
Vivi Christiansen Vivi Christiansen
Avdelning: Salg
Yrke: Salgsassistent
Telefon: +45 27615409

Sänd till en kollega

0.221