23948sdkhjf

De är nya i Frigoscandias ledning

Två nya namn har lagts till i Frigoscandias företagsledning. Nu står det klart att bolaget rekryterat Ragnar Landin till ny CCO och Kristian Jönsson som CFO.

Ragnar Landin har sin bakgrund inom livsmedelsbranschen, bland annat som vd för Polfärskt Bröd som han lämnade förra året, och innan dess som vd för Picadeli. Tidigare har han jobbat inom Axfood med bland annat affärsutveckling och logistik.

– Frigoscandia expanderar nu inom den nordiska marknaden för tempererad livsmedelslogistik. Ragnars och Kristians tidigare erfarenheter är väldigt relevanta för oss på Frigoscandia kopplat till det skede vi är i vår utvecklingsresa. De kommer att bidra mycket i det fortsatta arbete mot våra uppsatta affärsmål, både i ledningsgruppens arbete samt i utveckling av sina respektive avdelningar, säger Peter Haveneth, vd på Frigoscandia, i ett pressmeddelande.

Kristian Jönsson, ny CFO på Frigoscandia, kommer närmast från Elfa, och har tidigare jobbat för bland annat Polaris Private Equity och Holy Greens.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Här har ellastbilar företräde
Efter framgångsåret – DSV räknar med bakslag i år
Utmanande år för Postnord
TIP tar över EURO-Leasings trailerflotta i Danmark
Kraftig ökning av konkurser
Helautomatiserat när DHL öppnar sin nya terminal
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.11