23948sdkhjf

Hon blir ny styrelseordförande i Stockholms Hamn

Stockholms Hamns styrelse har utsett Clara Lindblom till ordförande.

Clara Lindblom är bostads- och fastighetsborgarråd i Stockholm stad, och har tidigare varit ansvarig för stadens äldreomsorg och personalstrategiska frågor.

Nu ska tar hon över som styrelseordförande för Stockholms Hamn med fokus på bland annat hållbara transporter.

– Uppdraget som ordförande för Stockholms Hamn känns både hedrande och spännande. Våra hamnar är oerhört viktiga för Stockholms stad och hela regionen. Det handlar framför allt om sjöfarten, besöksnäringen och varuförsörjningen men också om alla arbetstillfällen som genereras genom hamnverksamheten. Nu vill jag fokusera på att skapa ännu bättre förutsättningar för Stockholm som sjöfartsstad och på att främja hållbara transporter då sjöfarten är en viktig del i klimatomställningen, säger Clara Lindblom (V), bostads- och fastighetsborgarråd och ny styrelseordförande i Stockholms Hamn i en kommentar.

Thomas Andersson, vd Stockholms Hamn tillägger:

– Med Clara vid rodret får vi en engagerad styrelseordförande med många års erfarenhet av arbete inom Stockholms stad. Clara passar perfekt för att ta Stockholms Hamnar in i framtiden genom ett stort engagemang i verksamheten samt i de prioriterade miljö- och innovationsfrågorna. Nu fortsätter vi det viktiga arbetet för Stockholm och sjöfarten tillsammans med våra kunder.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11