23948sdkhjf

Träff blir ny vd för Logistri

Fastighetsbolag Logistri, som verkar inom fastigheter med inriktning på lager- och lättindustri, har fått en ny vd i form av David Träff.

I samband med vd-skiftet tar nuvarande vd Ulf Attebrant över som operativ chef och vice vd tillsammans med bolagets ekonomichef Anna Karnöskog och fastighetschef Johan Ahlström.

– Det är med stor glädje och entusiasm som jag ser fram emot att tillsammans med våra hyresgäster, affärspartners och styrelsen få leda Logistri vidare in i en ny fas av bolagets utveckling. Logistri är idag ett mycket välskött bolag med attraktiva fastigheter som genererar stabila kassaflöden med låg operationell risk. Tillsammans kommer vi fortsatt utvärdera möjligheterna till att genomföra långsiktigt hållbara investeringar med god lönsamhet såväl inom befintligt bestånd samt tilläggsförvärv, säger David Träff i en kommentar.

Tidigare har David Träff jobbat på Corem, Hemfosa och Natwest Nordisk Renting.

– Vi är glada över att kunna välkomna David som vd för Logistri. Att ha David på plats innebär en viktig förstärkning för bolaget för att ta ett stort steg mot vår strategi. Han har en bra erfarenhet av branschen och är affärs- och hyresgästorienterad. Tillsammans med vår befintliga organisation kommer David ta Logistri till en ny nivå där vi skall använda vår starka balans för att göra lönsamma tilläggsförvärv med fokus på ett gott samarbete med våra hyresgäster och en god riskjusterad avkastning för våra aktieägare. Logistri skall fortsatt erbjuda det högsta kassaflödet för våra aktieägare bland fastighetsbolagen i vårt segment med liknande fastighetstyper och orter, säger Henrik Viktorsson, styrelsens ordförande.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125