23948sdkhjf

Dansk jätte väljer Widriksson

Widriksson Logistik och det danska 3PL-företaget Skanlog, har tecknat ett nytt avtal om leverans av vitvaror.

Avtalet handlar om att Widriksson ska leverera vitvaror i Stockholm och Uppsala till konsumenter. Godset kommer från Skanlogs terminal i Eskilstuna, och Skanlog själva kommer att leverera varorna till Widrikssons terminal i Västberga innan logistikbolaget tar över leveranserna.

I uppdraget ställa särskilda kvalitetskrav som innebär att föraren ska fotografera godset samt dokumentera eventuella avvikelser.

– Att leverera vitvaror är alltid ett viktigt uppdrag eftersom det ställer stora krav på hantering och tidspassning, så vi ser fram emot detta uppdrag. Det känns särskilt bra eftersom vi kan uppvisa hög kvalitet i liknande uppdrag för andra kunder, säger Foed Meliane, vd Widriksson Logistik.

Uppdraget som tilldelats Widrikssons omfattar cirka 120 sändningar varje vardag. Widriksson planerar att använda fem C-fordon för uppdraget som blir en integrerad del av terminalflödet.

Skanlog är en av de ledande aktörerna inom vitvarulogistik på den nordiska marknaden. Företaget bildades 1994, har omkring 450 anställda samt 13 lager i Danmark, Sverige och Norge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11