23948sdkhjf

DHL miljoninvesterar i logistikterminal

Logistikterminalen kommer erbjuda konsolidering och dekonsolidering av försändelser.

DHL Freight har öppnat en ny logistikterminal i franska Marseille som ska markera nästa steg i moderniseringen och utbyggnaden av logistikjättens väglogistiknätverk i landet och Medelhavsregionen.

Den nya terminalen mäter 3 632 kvadratmeter och ska möjliggöra snabbare och effektivare vägtransporter. Till exempel kommer terminalen erbjuda konsolidering och dekonsolidering av Less-than-Truckload-försändelser.

– Vi är verkligen glada över att utöka vårt nätverk av vägfraktstjänster och modernisera ytterligare ett mycket viktigt nav i Medelhavet. I ljuset av den ökande efterfrågan på våra tjänster är det av yttersta vikt att vi gör allt för att erbjuda hållbara, effektiva och pålitliga logistiklösningar till våra kunder. Den här nya platsen nära Marseille kommer att tillåta oss att fortsätta att göra precis det, säger Uwe Brinks, vd för DHL Freight.

Terminalen i Marseille kommer att förbinda Europa och Afrika samt bli en viktig port till och från Tunisien.

DHL Freight har också investerat i tekniker med låga och nollutsläpp, såsom elfordon och alternativa bränslen för sina linjetransporter samt hämtnings- och leveranstjänster.

– Den nya terminalen nära Marseille är en stor vinst för våra kunder i hela Medelhavsregionen, såväl som för miljön. Vårt mål är att tillhandahålla effektiv logistik och pålitliga tjänster samtidigt som vi upprätthåller högsta ekologiska standard, säger Claude Brigand, vd för DHL Freight France.

Läs mer om: DHL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095