23948sdkhjf

Dachser förstärker teamet – hämtar från DSV

Tidigare i år öppnade Dachser sitt kontor i Örebro för att öka närvaron i mellersta Sverige.

Nu har Stefan Sahlin tillträtt som sales manager på logistikföretaget efter att ha lämnat rollen som sales manager för DSV Örebro.

– Vi är väldigt glada över att Stefan nu är den del av vårt team, med hans driv och goda kännedom kring området, är jag övertygad om att han kommer vara en stor tillgång både för Dachser och våra kunder, säger Thomas Wennborg, Bransch Manager Stockholm samt ansvarig för säljkontoret i Örebro och fortsätter:

– Här i området finns en stor potential med många företag och verksamheter som växer, vårt mål är att synas lokalt för att fler ska få upp ögonen för Dachsers globala nätverk.

Utöver Dachser säljkontor i Örebro har de fem filialer som består av fyra European Logistics-kontor för europeisk vägtransport i Göteborg, Stockholm, Jönköping och Malmö samt ett Air & Sea Logistics-kontor för sjö- och flygfrakt i Göteborg.

I Örebro är nästa steg att utveckla ett kundservicecenter under nästa år.

– Att utöka till Örebro är ett naturligt steg för Dachser Sweden. Bortsett från de områden vi redan täcker i Sverige, är Örebro den region där vi ser störst volymer, säger Carl-Johan Westas, Country Manager European Logistics Sweden och fortsätter:

– Dachser arbetar för att ha en lokal närvaro och förankring. Vår kundkontakt är inte centralt styrd utan sker ute på plats, lokalt runt om i Sverige. Ser vi att volymerna är tillräckligt höga i en region, ja då är det där vi ska höja vår närvaro.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Glimåkra Åkeri i konkurs – 120 anställda berörs
DB Schenker Norden blir ett
Stänger lager – 50 anställda berörs
Han ska leda Iver
Maersk låter kunder titta in i kylcontainrar virtuellt
Veckans konkurser – två företag lägger ner
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.109