23948sdkhjf

Hon ska leda NTEX import och export i UK

Elisabeth Heino blir ny Business Unit Manager för NTEX företagets engelska marknad. I den nya rollen kommer hon att leda transportföretagets import och export i Storbritannien tillsammans med NTEX kontor i landet.

– Elisabeth besitter en väldig kompetens och hon är duktig på att förstå kunders behov och att hitta lösningar. Jag är väldigt nöjd att hon nu är en del av vårt team, säger Thomas Ström, vd på NTEX, i en kommentar.

Elisabeth Heino har tidigare jobbet för Greencarrier Freight Services i 21 år som bland annat trafikchef för deras engelska marknad samt som försäljningschef.

– Sammanlagt har jag över 30 års erfarenhet av internationella transport- och logistiklösningar. Jag har också en bred kunskap om dagens utmaningar kring hållbara globala transporter. Hållbarhet och miljöfrågor är ett prioriterat ämne för mig liksom företagskultur och jämställdhet, säger Elisabeth Heino.

NTEX är ett av Sveriges största privata företag i transportsektorn, omsätter över två och en halv miljarder kronor och har i dagsläget över 950 medarbetare i åtta europeiska länder.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079