23948sdkhjf

Meds rekryterar lager- och logistikchef

Rekryterar duo med en längre bakgrund inom digitala och snabbväxande verksamheter.

Apoteksaktören har rekryterat Sofia Söderqvist till posten som ny CCO, chief commercial officer. Hon kommer närmast från en liknande roll hos Adlibris och ska ha en bred bakgrund från digitala och snabbväxande verksamheter. Hos Meds får hon huvudansvar för försäljning och marknadsföring och ska därtill se till att apoteksutmanaren når utsatta mål.

Meds har även rekryterat Sener Özel till posten som ny lager- och logistikchef. Han kommer närmast från Coop Online där han ansvarat för dagligvarukedjans största e-handelsterminal i Stockholm.

– En nyckel till att nå vårt mål att bli hela Sveriges favoritapotek är att vi bygger den starkaste organisationen i branschen. När vi nu nått en helt ny nivå är det viktigt att få in inte bara engagemang, utan också tung ledarerfarenhet från mycket större verksamheter. De här rekryteringarna på ledande nivå kommer att ordentligt stärka Meds förmåga, säger Björn Thorngren, vd och medgrundare, Meds.

Sener Özel tillträder posten som lager-och logistikchef i september medan Sofia Söderqvist tillträder rollen som CCO i oktober.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109