23948sdkhjf

Scanlog expanderar till Norge

Scandinavian Logistics Partners AS med Vegard Kristiansen som Daglig Leder/Managing Director slår idag upp dörrarna till kontoret på Gardermoen utanför Oslo. Det  nya kontoret kommer att ha samma fokus på ansvarsfull logistik som det svenska moderbolaget, specialiserat på internationella transporter på järnväg, sjö, bil och flyg, inklusive tullhantering för norska kunders export och importflöden. 

Vegard Kristiansen har lång erfarenhet från den norska och internationella logistikbranschen både som ledare och ägare. Tillsammans med Lars Ola Gunnarsson, med bakgrund från bland annat Panalpina går Vegard också in som partner i det nya norska bolaget.

 Jag ser verkligen framemot att tillsammans med vårt nya team i Oslo och teamen i Stockholm, Göteborg och Malmö äntligen kunna erbjuda norska kunder ekonomiskt och miljömässigt hållbara transporter till och från Norge med alla transportsätt och på ett fullt transparent sätt, säger Vegard. Scanlogs fokus på Ansvarsfull Logistik – en kostnadseffektiv logistik med minskad miljöpåverkan och högre kvalitet där digitalisering är centralt passar inte bara mitt eget sätt att tänka, det är något som verkligen saknats på den norska marknaden.

 Norge är en spännande marknad för Scanlog där flera av våra kunder redan har en betydande verksamhet som vi nu kan stödja på ett ännu mer effektivt sätt, säger Scanlogs koncernchef Mattias Ljungberg. Jag är övertygad om att Vegard tillsammans med det starka team vi rekryterat och med den samlade erfarenhet och kännedom om de specifika förhållandena på logistikmarknaderna i Norge de besitter kommer att skapa stort värde för såväl våra existerande som nya kunder i Norge. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Scania lanserar ny serviceplan
BÖTER: Förare tog inte rast i tid
Extrem brist på förare i Norrbotten
Ledare: Små lager eller jättelådor?
Så ska vätgasen göras säkrare
Test: MAN eTruck
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.11