23948sdkhjf

Kyl- och Frysexpressen vinner pris

Kyl- och Frysexpressen Nord har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq, det framgår i ett pressmeddelande. Det är fjärde året i rad kvalitetsutmärkelsen delas ut.

– Jag är oerhört stolt över denna kvalitetsutmärkelse. Det är glädjande att se att vårt strategiska fokus, tydliga mål, strukturerade processer och uthålliga arbete ger resultat. Våra medarbetare gör ett fantastiskt arbete – dygnet runt året om. Det är roligt att vi uppmärksammas, det ger oss energi att fortsätta på den inslagna vägen mot ett hållbart och relevant företag, säger Jon Widell, vd på Kyl- och Frysexpressen Nord.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för fjärde gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125