23948sdkhjf

Budbee tar upp kampen om mackarna

Last mile-bolaget ingår stort avtal med OKQ8.

Sedan tidigare finns bland annat Instabox och Postnords paketboxar på mackar runt om i landet. Instabox ingick avtal med Cirkel K för två år sedan, och har även paketboxar på OKQ8. Nu ger sig Budbee in i mack-segmentet och ska placera ut paketskåp på omkring 300 OKQ8 stationer i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Det här samarbetet är ett spännande nästa steg i vår snabba utrullning av Budbee Box. Boxen uppskattas av många konsumenter och vi ser stora fördelar med OKQ8:s breda nätverk som bidrar till att vi kan nå ut till fler människor och platser vi inte tidigare har varit på. Dessutom erbjuder stationernas placeringar goda möjligheter att kombinera upphämtningen av paket med andra ärenden vilket är bra för såväl miljön som vardagspusslet, säger Pontus Håstlund, nordisk General Manager, Budbee, i en kommentar.

Utrullningen av Budbees paketskåp påbörjas i juni på cirka 100 stationer, där målet är att samtliga OKQ8:s omkring 300 bemannade stationer ska ha paketboxar inom ett år.

– Tillsammans med Budbee ökar vi tillgängligheten för kunder och medlemmar att hämta sina paket på ett enkelt och smidigt sätt över hela landet. Att Budbee dessutom kör alla leveranser till skåpen på förnybart bränsle, som kan reducera koldioxidutsläppen drastiskt, är ytterligare en bonus för kunderna och klimatet, säger Karin Hellgren, kommunikationschef på OKQ8.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
DOM: Fel att utesluta SD-politiker ur facket
Stihl storinvesterar i nya logistiklösningar
Postnord miljardinvesterar i ny fordonsflotta
”Du kan spara en halv miljon om året på Byggbilen”
Einride tar in rekord-kapital
Efter uppköpet – åtta orter blir två regioner
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.094