23948sdkhjf

Bring och Newsec i nytt samarbete

Bring och fastighetsrådgivaren Newsec har inlett ett nytt samarbete om att placera ut 200 paketboxar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Inledningsvis ska paketskåpen placeras ut på parkeringsplatser, bensinstationer och andra strategiska knutpunkter.

Med våra egna paketboxar vill vi göra det lättare att få in pakethämtning som en del av vardagen. I dialogen med Newsec insåg vi att det finns många synergieffekter med vårt samarbete, för oss är det viktigt att paketskåpen står på platser många passerar dagligen och för Newsec blir skåpen ett sätt att få fler besökare till marken som till exempel restauranger, parkeringshus och gallerior ligger på. Som kund ska du kunna hämta dina paket där du redan befinner dig och när det passar dig - oavsett tid på dygnet, säger Jiman Daizadeh, Chef för B2C privatmarknaden i Sverige på Bring, i en kommentar.

Bring har totalt 1 650 utlämningsställen i Sverige, de nya paketboxarna beräknas placeras ut i början av juni.

Vi ser fram emot att nu inleda ett långsiktigt samarbete tillsammans med Bring som är en av de marknadsledande transportörerna i Sverige. Genom Newsecs starka marknadsnärvaro och breda kontaktnät bland fastighetsägare och kommuner kommer vi på ett effektivt sätt kunna hjälpa Bring att nå ut med sina paketboxar på strategiskt utvalda marknadsplatser där många människor rör sig. Brings paketboxar kommer säkerställa och uppfylla dagens krav på lättillgänglig närlogistik,säger Matilda Öberg, Head of Corporate Real Estate på Newsec.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
DOM: Fel att utesluta SD-politiker ur facket
Stihl storinvesterar i nya logistiklösningar
Postnord miljardinvesterar i ny fordonsflotta
”Du kan spara en halv miljon om året på Byggbilen”
Einride tar in rekord-kapital
Efter uppköpet – åtta orter blir två regioner
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.094