23948sdkhjf

Ny talkshow: Den Gröna Resan

Transportföretagen lanserar en ny talkshow, Den Gröna Resan, som fokuserar på transporternas gröna omställning.

Transportföretagens talkshow består av en serie samtal som leds av Transportföretagens samhällspolitiska chef Tina Thorsell. Fokus ligger på valet 2022, framtidens resande och transporter. 

Första avsnittet är ett samtal med Per Schlingmann och statsvetaren Jenny Madestam om valet 2022. Viktor Åkerblom berättar om en resa till Polen för att hjälpa till i kristider. 

– Vår talkshow blir ett möte där spännande människor från olika branscher lyfter aktuella frågor. På en relativt kort tid får man både en snabb uppdatering om vad som är hyperaktuellt, samtidigt får man ett helt sammanhang med olika gäster, säger Tina Thorsell, samhällspolitisk chef på transportföretagen och guide på talkshow-resan.

– Vi har precis gått igenom en pandemi och nu gäller helt nya förutsättningar, möjligheter och utmaningar inom transportsektorn och resebranschen. Kommer folk resa mer? Ja, sannolikt, men hur? Vad behöver transportsektorn för att ställa om till den gröna resan? Följ oss så får du veta mer om de senaste trenderna inom transportsektorn, säger Tina Thorsell.

Mychele Östman som är kommunikationschef på Transportföretagen vill också trycka på att formatet når nya målgrupper.

– Just talkshow-formatet innebär att vi kan bjuda in gäster som själva kommer med inspel, svar och lösningar. Även om vi är experter på våra branscher får vi nya perspektiv när vi bjuder in till dialog. Dessutom får vi lära känna nya sidor av kända personer som har expertkunskaper inom sina olika branscher, säger Mychele Östman, kommunikationschef på transportföretagen.

Transportföretagens talkshow ligger här: https://youtu.be/V8kyrHc6k2o

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094