23948sdkhjf

Widriksson i utökat uppdrag

Widriksson har kört BSH Home Appliances transporter till byggarbetsplatser i Stockholm och Norrtälje sedan april 2019. Nu utökas samarbetet dem emellan, till att innefatta hemleveranser av vitvaror och hushållsapparater till byggarbetsplatser och privatpersoner i södra Stockholm.

Logistikbolaget kommer att transportera varor från bland annat Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau och på grund av ömtåliga varor har Widriksson utvecklat specifikt transportflöde för BSH Home Appliances. Det kommer också minska antalet transporter från lager till slutkonsument.

– Vi har lång vana av last mile-leveranser till konsument från andra stora kunder och i och med detta uppdrag är vi med och utvecklar BSH Home Appliances hemleveranser. Det betyder att vi tar ett kliv fram i kundens värdekedja och skapar mervärde både för vår kund och deras kunder, säger Johan Nyblom, vd på Widriksson Logistik i en kommentar.

Vitvarorna kommer att lastas på BSH:s lager i Nykvarn, vidare till Widrikssons terminal i Västberga för omlastning och sedan till slutkonsumenten inom 24 timmar.

– Vi har ett tätt samarbete med Widriksson sedan flera år och väljer att utöka avtalet eftersom vi vet att Widriksson är starka inom hemleveranser vilket kommer leda till en förbättrad upplevelse för slutkunderna. Widriksson arbetar också dedikerat med hållbarhet vilket är viktigt för oss i val av samarbetspartners, säger Lejla Cerimagic, Logistics Process Manager, BSH.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094