23948sdkhjf

Apoteket värvar ny e-handelschef från Electrolux

Har även ett förflutet från modebranschen.

Mikael Meijer har rekryterats till posten som ny affärsområdeschef för e-handel på Apoteket. Han kommer närmast från Electrolux där han under de senaste fyra åren verkat på flera ledande poster inom e-handel, utveckling av digitala kanaler, och digital marknadsföring.

Han har även ett förflutet från modebranschen och har bland annat drivit Mini Rodinis e-handel globalt och ansvarat för försäljning och e-handel inom Adidas Group i olika roller på nordisk nivå.

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Mikael till Apoteket. Mikael har både bred och djup erfarenhet av att driva digital förändring och jag ser fram emot att växa och utveckla vårt digitala erbjudande utifrån våra kunders behov och inom ramen för vårt kundlöfte - allt för att du ska må bra. Vi är inne i en fantastiskt spännande period där Mikael kommer att spela en viktig roll som ledare, säger Rasmus Nerman, vd på Apoteket i en kommentar.

Mikael Meijer tillträder posten som e-handelschef i mitten augusti och ska ingå i Apotekets ledningsgrupp.

– Jag är stolt över att snart få ingå i Apotekets fortsatta e-handelsresa. Apoteket har ett starkt varumärke kopplat till ett liv i hälsa, något som också ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbetare fortsätta driva e-handelsutvecklingen utifrån de investeringar som är planerade och att förädla och utveckla verksamheten ytterligare, säger Mikael Meijer i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.156