23948sdkhjf

Catena bygger ny logistikanläggning

Norrköping kommer att få en ny logistikanläggning när Catena bygger en 8 400 kvadratmeter stor anläggning åt grossistverksamheten SGD. Företaget, som är en sammanslagning av lokala grossister inom golv, keramik och textil, lagerhåller och transporterar produkter åt företag och fackhandel.

Det känns mycket bra att vi på detta vis kan tillföra eftertraktad logistikyta på en redan befintlig fastighet och samtidigt etablera kontakt med SGD som är en aktör vars utveckling vi kommer att följa med stort intresse, säger Catenas regionchef Tobias Karlsson i en kommentar.

I samband att den nya logistikanläggningen byggs, har SGD och Catena tecknat ett 19 år långt hyresavtal. Anläggningen kommer att miljöcertifieras och på taket ska en solcellsanläggning installeras. Inflyttning beräknas sommaren 2023.

– Den nya anläggningen ger oss rätt förutsättningar att fortsätta växa vår verksamhet samtidigt som vi kan bredda och förbättra vårt totala kunderbjudande mot golventreprenadsmarknaden i regionen, säger Fredrik Alfredsson som är vd på SGD.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126