23948sdkhjf

Ny affärschef på Tyréns

Den första april tillträder Magnus Dahlström som ny affärschef inom Tyréns affärsområde Väg och Järnväg. I den nya rollen kommer han att ha ansvar för infrastrukturverksamheten i Mellansverige, och affärsområdet innefattar verksamhet inom infrastrukturplanering, bro, gata, väg och järnväg.

Det känns riktigt spännande och kul att få axla rollen. Jag ser fram emot att få lära känna alla – såväl kollegor som kunder. Affärsområdet är verksamt inom många spännande uppdrag på en stark marknad. Jag brinner för att verkligen förstå våra kunders behov, hur vi kan hjälpa till och hur vi kan göra det på ett effektivt och positivt sätt, säger Magnus Dahlström i en kommentar.

Magnus Dahlström är i grunden trafik- och samhällsplanerare och har under 25 års tid varit verksam som vd, uppdragschef, affärsutvecklare och affärsområdeschef.

Vi har haft en gedigen urvalsprocess, det fanns många kvalificerade och intresserade kandidater internt och externt. Magnus har lång erfarenhet, han är en engagerad och drivande relationsbyggare med god förmåga att entusiasmera och kommunicera. Region Mitt är en stark marknad och jag är övertygad om att Magnus kommer utveckla affärsområdet till nya höjder, säger Ulrica Nilsson, divisionschef Väg & Järnväg på Tyréns.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094