23948sdkhjf

Han axlar ansvar för lager och fastigheter på Frigoscandia

Mårten Koshko är ny affärsområdeschef för Warehousing på Frigoscandia, detta meddelar logistikjätten i ett pressmeddelande. Rollen omfattar ansvar för all operativ verksamhet inom lagerhantering och totalansvar för fastigheter. 

– Mårtens erfarenhet passar mycket väl in på den resa Frigoscandia nu har påbörjat och blir därmed ett perfekt komplement till den övriga i ledningen för vår 3PL- och lagerverksamhet. Det känns roligt att få välkomna Mårten Koshko till Frigoscandia och jag är övertygad om att Mårten kommer stärka ledningsgruppen och tillsammans med övriga kollegor göra ett bra jobb för att fortsätta utveckla vår verksamhet, säger Frigoscandias vd Peter Haveneth.

Mårten Koshko lämnar en tjänst som Business Development Director på Postnord TPL. Dessförinnan var han operativt ansvarig för Region Väst i Postnord TPL. 

– Jag ser självklart fram emot en ny spännande resa tillsammans med nya kollegor och ledning på Frigoscandia. Med mina samlade erfarenheter, sedan min förra period på Frigoscandia, är jag säker på att jag kommer att kunna bidra i de satsningar som nu ska genomföras, där temperaturkontrollerad lagerhållning är en väldigt viktig del i Frigoscandias helhetserbjudande till våra kunder, säger Mårten Koshko. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.14