23948sdkhjf

De ökade omsättningen med 100 miljoner – på ett år

LBC Frakt i Värmland AB ökade sin omsättning med 100 miljoner kronor under 2021 – från 503 till 603 miljoner. Bakom den stora ökningen ligger framför allt ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Värmländska LBC Frakt öka sina marknadsandelar både på den lokala och nationella marknaden. Under 2021 har företaget plussat på omsättningen med 100 miljoner kronor, ett resultat av gediget hållbarhetsarbete.

– Vi ser ingen avmattning utan räknar med att stärka vår position på marknaden även fortsättningsvis. Det är också tydligt att vårt hållbarhetsarbete har burit frukt, flera kunder anger just det som ett huvudargument till varför de gör affärer med oss. Det är glädjande, inte bara för oss utan för hela branschen, att hållbarhet är en viktig faktor, säger Lars Reinholdsson, vd på LBC Frakt i Värmland AB.

LBC Frakt har två huvudsakliga verksamhetsområden – logistik samt bygg, anläggning och miljö. Båda områdena har en stark tillväxt, när det gäller logistik har LBC Frakt ökat inom samtliga segment. I det andra verksamhetsområdet är det främst inom anläggning och material där LBC Frakt har tagit betydande marknadsandelar.

Första gången LBC Frakt i Värmland AB nådde en omsättning på 500 miljoner var 2018, en nivå där bolaget har legat stadigt på fram till 2021 där det alltså blev en rejäl ökning och upp över 600 miljoner kronor.

Läs vår tidigare intervju med Lars Reinholdsson här. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Oslo-Stockholm får högsta prioritet
BÖTER: Förare tog inte rast i tid
Extrem brist på förare i Norrbotten
Veckans konkurser: Fem åkerier i konkurs, en budfirma
Komponentbristen: Vip-kö för ellastbilar
Stoppades med stulna markvibratorer – åtalas för grovt häleri
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.11