23948sdkhjf

Ny mötesplats för järnvägsbranschen

På Stockholmsmässan nästa år kommer Train & Rail gå av stapeln, en ny mässa och mötesplats för järnvägsbranschen som arrangeras av Swedtrain och Stockholmsmässan tillsammans. Fokus är hållbara transport och person- godstrafiken.

Swedtrain har tillsammans med Stockholmsmässan tagit det här initiativet, eftersom våra medlemmar saknat en stark mötesplats av branschen och för hela branschen. Vi ser fram emot att forma den här mötesplatsen till något unikt, som verkligen visar att järnvägen är framtidens bästa och mest hållbara transportmedel, säger Gabriel Modéus, generalsekreterare på Swedtrain i en kommentar.

De ämnesområden som än så länge står i fokus är samhällsnytta och effektivitet, kapacitetsbrist, underhållsskulden, digitalisering, ERTMS, en ny generation järnvägare, offentliga upphandlingar och alternativ finansiering.

– Vi har redan ett stort antal företag som bokat monterplats och som på olika vis vill bidra till att skapa ett attraktivt innehåll. Sammantaget många tydliga signaler på att Train & Rail är en mötesplats som branschen efterfrågar, säger Björn Wengse, eventchef på Stockholmsmässan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Scania lanserar ny serviceplan
BÖTER: Förare tog inte rast i tid
Extrem brist på förare i Norrbotten
Ledare: Små lager eller jättelådor?
Så ska vätgasen göras säkrare
Test: MAN eTruck
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.203