23948sdkhjf

Logicenters utökar i Norge

Logistikfastighetsbolaget Logicenters utökar sin närvaro på den norska marknaden genom att förvärva en 70 000 kvadratmeter stor yta i norska Moss. På markytan ska de upprätta en fastighet som sedermera ska utvecklas till en logistikpark.

Logicenters skriver i ett pressmeddelande att de har kontakt med flera aktörer som de vill utveckla anläggningar för. I området finns redan företag som Greencarrier, Europris, HelloFresh, Onna Greens, Altus Logisitics, Etac och Rockwoll.

– Vi är mycket glada över att ha säkrat den här tomten i Moss. Området har haft en stark tillväxt de senaste åren och vi ser att Moss har kommit i gång med en bra utveckling. Vår ambition är att utveckla en toppmodern fastighet med högt fokus på miljö, hållbarhet och energieffektivitet. I nuläget söker vi stora hyresgäster som likt oss fokuserar på detta. Vi vill tacka Skolt för en bra process och ser fram emot ytterligare samarbeten kring förberedelserna av parken, säger Ruben Krantz, kommersiell chef på Logicenters i en kommentar.

Logistikparken i Moss är belägen i närheten av Oslo, Moss flygplats och Rygge. Under det första kvartalet av 2022 kommer Logicenters att börja förbereda marken som beräknas vara färdig för bygge under det fjärde kvartalet 2022. Hela logistikparken förväntas vara klar under 2025.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Oslo-Stockholm får högsta prioritet
BÖTER: Förare tog inte rast i tid
Extrem brist på förare i Norrbotten
Veckans konkurser: Fem åkerier i konkurs, en budfirma
Komponentbristen: Vip-kö för ellastbilar
Stoppades med stulna markvibratorer – åtalas för grovt häleri
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.125