23948sdkhjf

​Dachser etablerar sig i Örebro

Dachser Sweden har för närvarande fem filialer i landet, det är fyra European Logistics-kontor för europeisk vägtransport i Göteborg, Stockholm, Jönköping och Malmö och ett Air & Sea Logistics-kontor för sjö- och flygtransport i Göteborg. Men snart slås portarna upp till det nya säljkontoret i Örebro.

Att utöka till Örebro är ett naturligt steg för Dachser Sweden. Bortsett från de områden vi redan täcker i Sverige, är Örebro den region där vi ser störst volymer. Det känns bra att komma igång med detta projektet och vi ser fram emot att kunna betjäna ännu fler kunder i Sverige, säger Thomas Wennborg, Branschchef i Stockholm samt ansvarig för expansionen till Örebro, i en kommentar.

Inledningsvis kommer Dachser att anställa en säljansvarig och medarbetare till det nya kontoret, för att sedan utöka successivt till ett lokalt kundservice center under 2023.

Dachser arbetar för att ha en lokal närvaro och förankring. Vår kundkontakt är inte centralt styrd utan sker ute på plats, lokalt runt om i Sverige. Ser vi att volymerna är tillräckligt höga i en region, ja då är det där vi ska höja vår närvaro, säger Thomas Wennborg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Oslo-Stockholm får högsta prioritet
BÖTER: Förare tog inte rast i tid
Extrem brist på förare i Norrbotten
Veckans konkurser: Fem åkerier i konkurs, en budfirma
Komponentbristen: Vip-kö för ellastbilar
Stoppades med stulna markvibratorer – åtalas för grovt häleri
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.094