23948sdkhjf

Hon blir ny kommunikations- och marknadschef på Speed

Speed Group, som tillhandahåller lösningar för bland annat logistik och lager, har tillsatt en ny kommunikations- och marknadschef. Till rollen har Camilla Parneving utsetts, och hon påbörjade jobbet på Speed och dess ledningsgrupp i slutet av januari.

Speed är ett spännande bolag med en otrolig potential och det känns oerhört stimulerande att få vara en del av företagets fortsatta resa. Jag ser fram emot att ytterligare stärka den redan starka Speedandan och sätta Speed än tydligare på kartan, säger Camilla Parneving i en kommentar.

Hon kommer här närmast från rollen som marknadschef på Star Trading, och har jobbat som varuchef och marknadschef, samt med strategisk kommunikation under en längre tid.

– Jag är mycket nöjd över att vi lyckats rekrytera Camilla som har den breda erfarenhet vi behöver inom kommunikation och marknadsföring för att vi ska kunna höja vår ambitionsnivå och växla upp vårt varumärkesbygge. Hon blir ett välkommet tillskott till vår ledningsgrupp som kan hjälpa oss med ett helhetsgrepp kring både vårt interna kulturbygge och externa kommunikation, säger Mats Johnson, vd Speed.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Oslo-Stockholm får högsta prioritet
BÖTER: Förare tog inte rast i tid
Extrem brist på förare i Norrbotten
Veckans konkurser: Fem åkerier i konkurs, en budfirma
Komponentbristen: Vip-kö för ellastbilar
Stoppades med stulna markvibratorer – åtalas för grovt häleri
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.156