23948sdkhjf

Ny branschchef på Dachser i Göteborg

Dachser Swedens har tillsatt en ny branschchef till platskontor i Göteborg. Den 1 januari i år tillträdde Björn Josefsson den nya rollen, och tar därmed över efter Carl-Johan Westas som utsetts till landschef för företaget.

Genom att tillsätta Björn till vårt team, med hans starka profil och lokala erfarenhet från göteborgsregionen, stärker vi ytterligare organisationen i Göteborg, säger Carl-Johan Westas, landschef för Dachser Sweden i en kommentar.

Björn Josefsson har tidigare arbetat som bland annat operativ chef, terminalchef och branschchef för Bring i Göteborg. Nu tar han plats på kontoret i Göteborg, som består av en 1750 kvadratmeter stor omlastningshall med 15 portar samt 850 kvadratmeter kontorsyta.

– För att hålla uppe farten i den mycket positiva utveckling Dachser Sweden just nu befinner sig i har vi valt att stärka landets ledningsstruktur. Björn med sin gedigna erfarenhet är en självklar pusselbit i denna omstrukturering, säger René Sidor, verkställande direktör för Dachser Nordic.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.344