23948sdkhjf

Foodora levererar antigentester

I takt med smittspridningen av covid-19 har efterfrågan på snabbtester ökat. Nordic Supplies, som tillhandahåller antigentester från Tyskland, har ingått samarbete med last mile-bolaget Foodora om hemleveranser av snabbtester.

– Trots krisläget känns det positivt att företag kan komma samman och utvecklas tillsammans med fokus på slutkunden. Vi är stolta över det vi åstadkommit tillsammans med Foodora på så kort tid och kommer att fortsätta jobba intensivt med att få ut efterfrågade tester och relaterade produkter, säger Magnus Fenger-Krog, medgrundare av Nordic Supplies i ett pressmeddelande.

Foodora meddelade i slutet av december förra året, att de skulle ge sig in i leveransen av snabbtester. Samarbetet med Nordic Supplies ska öka tillgången på snabbtester som ska kunna levereras inom 30 minuter.

– Smittan ökar och vi vill därför öka möjligheterna att snabbt kunna testa sig. Genom att erbjuda hemtester från Nordic Supplies med leverans inom 30 minuter, hoppas jag att vi tillsammans kan göra skillnad, säger Hans Skruvfors, vd för Foodora.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.156