23948sdkhjf

Han blir verksamhetschef på Intereast

Transport- och logtechföretaget Intereast har inrätta en ny roll, nämligen verksamhetschef, som Marcus Fagerlund rekryterats till. Den nya tjänsten ska optimera och utveckla företagets tjänster.

Marcus Fagerlund har tidigare arbetat på Schenker som avdelningschef med fokus på trafik och terminaldrift samt som processspecialist för terminaldrift på Schenkers huvudkontor i Sverige.

– ​Att få ta ansvaret för vår tjänst och service är något jag brinner för. Jag är stolt över att vara en viktig del av Intereast för att nå vår vision. Tjänsten är en unik chans för att få vara delaktig i en automations- och hållbarhetsresa som bidrar till att förändra miljötänkandet inom transportsektorn, säger Marcus Fagerlund i en kommentar.

Oscar Törnqvist, vd på Intereast, tillägger:

Jag är väldigt glad att Marcus väljer Intereast och resan framåt! Hans erfarenhet och bevisade förmåga att driva förändring kommer att vara värdefulla tillgångar i hans nya roll. Detta är en nyckelrekrytering för oss och kommer att bidra till vår vision att bli verkligt hållbar 2025.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11