23948sdkhjf

NTEX förvärvar bolag i Belgien och Italien

Under 2021 förvärvade transport- och logistikföretaget NTEX Scanroad Sverige och Scanroad Frankrike, nu utökar bolaget sin närvaro i Europa genom att förvärva transport- och speditionsbolaget Scanroad i Belgien och del i det italienska fraktbolaget ITX Cargo S.R.L.

Vi fortsätter att säkra upp viktiga marknadsandelar i Belgien och genom förvärvet kan vi erbjuda våra kunder ett ännu bättre utbud. Det känns fantastiskt att välkomna dem till oss på NTEX, säger Thomas Ström, vd och grundare på NTEX i en kommentar.

Scanroad Belgien kör transporter mellan Belgien och Skandinavien och har totalt 15 dragbilar och åtta anställda, i samband med förvärvet byter Scanroad Belgien namn till NTEX. I det italienska fraktbolaget ITX Cargo S.R.L., som transporterar gods över Europa, förvärvar NTEX 20 procent av aktierna.

Vi har sen tidigare ett väl fungerande samarbete som nu går över i ett aktivt delägarskap. Italien är en viktig marknad för NTEX och med förvärvet expanderar vi vårt nätverk i landet och i Sydeuropa, säger Thomas Ström .

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14