23948sdkhjf

Jungheinrich bygger nytt automatiskt logistikcenter

Leverantörer av intralogistiklösningar Jungheinrich kommer att bygger ett nytt logistikcentrum för det holländska teknikföretaget Prodrive Technologies. Totalt kommer en lagerbyggnad med 20 000 kvadratmeter att uppföras i Eindhoven och stå klar för inflyttning under hösten i år.

– Med projektet vid Prodrive, understryker vi vår expertis inom automationslösningar. Vi är särskilt nöjda med att vi kan förlita oss på den mobila roboten av modellen Arculee S, säger Dr Markus Heinecker, ansvarig för automation vid Jungheinrich i en kommentar.

Inuti byggnaden kommer 14 mobila robotar, AMR, och åtta förarlösa truckar verka, där truckarna kommer att vara sammankopplade och kontrolleras av det autonoma systemet Jungheinrich Logistics Interface via Jungheinrich WCS.

– Idag är flexibilitet inom försörjningskedjan ett avgörande kriterium för ekonomisk framgång. Vi måste plocka gods snabbare, mer effektivt och utan fel. Jungheinrich's automationskoncept med mixen av innovativa robotar och klassiska AGVs möter alla dessa krav. Det möjliggör även ytterligare optimering vid senare tillfälle, säger Mark Menting, global processägare inom logistik vid Prodrive Technologies.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125