23948sdkhjf

NTEX växer i Småland

Frakt- och logistikföretaget Ntex expanderar sin verksamhet inom Sverige genom att erbjuda inrikes distribution i Småland, med utgångspunkt från Gislaved. Tidigare har företaget fokuserat på distribution utomlands från Gislaved, men nu utökas crossdocking- och logistikcentrat.

Gislaved är strategiskt rätt med sitt läge i hjärtat av Småland. Nära E4:an och andra viktiga orter som Jönköping, Halmstad och Värnamo. Vi har en stor efterfrågan bland våra kunder i Småland på tjänster som vi erbjuder inrikes. Men vi välkomnar fortfarande nya kunder, säger Anette Yngvesson, verkställande direktör på Ntex Inrikes i en kommentar.

I logistikterminalen kommer företaget att bedriva modern terminalverksamhet som crossdocking, trepartslogistik, plock och pack samt övriga tjänster. Samtidigt anställer Ntex flera medarbetare i Gislaved, för att nästa år nå sex medarbetar på logistikcentrat för inrikes distribution.

När vi startar upp ett nytt logistikcenter inom inrikes erbjuder vi alltid alla våra tjänster redan från start. Så här i Gislaved kan våra kunder ta del av exakt samma tjänster som vi erbjuder i de större städerna som Stockholm och Malmö, säger Anette Yngvesson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Speed Group köper företag inom industrilogistik
Bygget av Julas jätteterminal igång
Ahlsell satsar 600 miljoner på nytt logistikcenter i Hallsberg
SLP först i logistikbranschen att nå krävande klimatcertifiering
Volvos nya app underlättar leveransflödet till byggarbetsplatser
Peab bygger testbana åt Scania för 730 miljoner

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.173