23948sdkhjf

Ntex flyttar in Logicenters fastighet

Logistikfastighetsbolaget Logicenters har tecknat avtal med transport- och fraktföretaget Ntex om en 18 000 kvadratmeter stor fastighet i norska Vestby.

Logicenters har satt grävskopan i marken och bygger den nya fastigheten som totalt kommer att bli 28 500 kvadratmeter där Ntex del uppgår till 18 000 kvadratmeter. Hyresavtalet omfattar ett lager på en yta om 14 000 kvadratmeter, en 3 700 kvadratmeter stor terminal och en kontorsyta på 800 kvadratmeter. Anläggningen kommer även bli certifierad enligt BREEAM Very good med solceller på taket.

– Vi är mycket glada att ingå ett samarbete med Ntex. De är en stor aktör inom transportbranschen som befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Vi är säkra på att de kommer trivas i sin toppmoderna anläggning i Vestby, som både uppfyller en hög standard och som kommer genomsyras av hållbara materialval. Vi ser fram emot att få välkomna dem på plats när fastigheten är redo för inflytt, säger Matthias Kettelhoit, vd på Logicenters i ett pressmeddelande.

Lagerfastigheten ligger nära beläget E6:an med goda förbindelser till Oslo.

– Vi är så stolta att äntligen ha tecknat avtal med Logicenters för vår kommande lagerlokal i Vestby. I vår nuvarande anläggning i Sofiemyr är det i dag fullt. Genom att vi flytta in i vår nya fastighet under våren har vi möjlighet att fördubbla vår lagringskapacitet och vår verksamhet kan fortsätta växa ytterligare. Vi vill ännu en gång tacka Logicenters för ett mycket gott samarbete, säger Andreas Hoel Nikolic, vd för Ntex AS i Norge

Hyresgästen beräknas få tillträde i maj 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141