23948sdkhjf

Stor ökning av gods i Kapellskär – ”all time high”

Hanteringen av gods i Kapellskär ökar och gör hamnen till en av de viktigaste godshamnarna i landet. Under årets första nio månader har godshanteringen ökat med nära 18 procent, jämfört med samma period i fjol.

– Det är härligt att volymerna fortsätter att öka genom Kapellskär. Om siffrorna fortsätter i den här takten går vi mot all-time-high i år. Jag lyfter på hatten för all fantastisk personal som är vår stora styrka. Det är kompetenta och positiva medarbetare som kan möta och hantera snabba förändringar. säger Peter Lundman, driftchef Kapellskärs hamn i ett pressmeddelande.

Ökningen av gods till hamnen har bland annat att göra med varuförsörjningen som ökar i Mälardalen, samt den geografiska positionen som gör det möjligt att snabbt transportera varor och resenärer till närliggande länder.

– Att samtliga godslinjer i Kapellskärs hamn har haft en stigande kurva under detta anmärkningsvärda år är väldigt glädjande. Det känns tryggt att säga att Stockholms Hamnar alltid erbjuder en mycket väl fungerade infrastruktur, även under minst sagt extrema förhållanden, säger Nicklas Ebersson, marknadsansvarig gods Stockholm Hamna

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079