23948sdkhjf

Bring och Early Bird i nytt samarbete

Den ökande e-handeln och efterfrågan på snabba leveranser har gjort att Bring och Early Bird nu ingår i ett nytt samarbete. Inom en snar framtid kommer Bring att utöka leveransen av paket till postlådor, och det är här Early Bird kommer in. Företaget levererar paketen under natten, och om något föremål väger mer än fem kilo lämnas det till ett ombud istället.

Våra kunder ställer allt högre hållbarhetskrav, och vi tittar ständigt på hur vi kan bli ännu bättre på hållbara leveranser. Genom det här samarbetet med Early Bird kan vi hjälpa till att minska antalet onödiga returer. Och eftersom leveranserna sker med befintlig tidningsdistribution är det inga ytterligare bilar som ska ut på vägarna, säger Mona Zuko, chef på Bring för B2B och e-handelstjänster i Sverige, Danmark och Finland, i ett pressmeddelande.

Vidare berättar Early Bird att de når nära 95 procent av hushållen i landet genom postlådepaket, och hoppas nå 100 procent genom samarbetet med Bring.

Det här är goda nyheter för våra befintliga och kommande kunder! Utöver det ser vi stora möjligheter att utveckla starka lokala tjänster med vårt Postlådepaket och ombudsnätverket, säger Pelle Lönn, vd på Early Bird.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109