23948sdkhjf

TIP levererar 16 skåpbilar till logistikföretag

TIP har ingått ett nytt samarbete med transport- och logistikföretaget SFT Logistics i Danmark och har i detta sammanhang levererat den första av totalt 16 nya MAN TGE skåpbilar med kyl och frys konstruktion.

Utöver denna leverans har avtal ingåtts med SFT Logistics för ett antal kylvagnar och traktorer.

SFT Logistics är ett modernt transport- och logistikföretag med fokus på transport av temperaturkänsliga varor och expresstransport av tidskritiska leveranser. Dessutom är de kända för hemleveranser dygnet runt, där deras kunder kan följa med sin sista mil app.

De senaste sju åren har vi upplevt en enorm tillväxt, vilket har gjort att vi har gjort stora förändringar internt för att kunna ta på oss uppgifterna, säger Nicklas Bengtsson, inköpschef Norden SFT Logistics.

 Förändringarna inkluderar både nyckelpersoner i företaget och vår flotta. I samband med bilparken kom TIP in i bilden som leverantör, då vi behövde en stark och flexibel partner för både stora och små bilar.

I slutet av året öppnar vi även butiker i Norge och Sverige, och har passat TIP:s nordiska setup perfekt.

För TIP är det första gången som du kan presentera ett business case som även innehåller skåpbilar.

Skåpbilar kompletterar vårt nuvarande sortiment av lastbilar, släpvagnar, tankvagnar och annan specialutrustning extremt bra, säger Finn Mortensen, nyckelkunds ansvarig på TIP.

 Att utöka vårt sortiment är riktigt bra i linje med vår framtida tillväxtstrategi. Det är en klar fördel för våra kunder att de nu har möjlighet att ha en leverantör av utrustning istället för flera.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11