23948sdkhjf

Bring investerar i logtechbolag – storsatsar på automation

Tidigare i år lanserade Bring den automatiserade konceptet Shelfless i ett steg att utveckla lagerhanteringen i Rosersberg. Nu investerar post- och logistikföretaget i logtechbolaget DreamLogistics för att kunna expandera inom e-handeln.  

Logtechbolaget som Bring förvärvat en majoritetsandel inom, har blivit gasellföretag tre gånger och växer starkt på den svenska marknaden inom 3PL.  

– DreamLogistics har en stark position och en intressant kundbas, vilket gör att vi stärker vår satsning i Sverige avsevärt. Att kombinera DreamLogistics digitala lösningar och kunskaper med vårt starka distributionsnätverk och gröna leveranser gör att vi kommer spetsa helhetserbjudandet till våra kunder. Framöver kan kunderna förvänta sig en ännu större valfrihet och en större lagerkapacitet, säger Per Öhagen, koncerndirektör för e-handel och logistik. 

Brings satsning på e-handel ger nätbutiker, oavsett storlek, tillgång till automatiserade lagerlösningar som hittills stora nätlander haft. 

– Med Bring som investerare kommer vi tillsammans kunna verkställa och skala upp den resa vi på Dream har påbörjat men som vi behöver mer muskler att slutföra. Nu kommer vi kunna erbjuda befintliga och nya e-handelskunder automationslösningar i världsklass, säger Jonas Ahlgren, vd och grundare av DreamLogistics AB. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062