23948sdkhjf

Gordon Delivery till Finland och Norge  

Last mile-aktören Gordon Delivery aviserade tidigare om att de riktade blickarna mot Finland. Nu i veckan lanserar företaget sina hemleveranser av kylda matvaror i både Finland och Norge.  

Sedan företagets grundande 2015 har de haft en kraftig tillväxtresa, och når i dag 80 procent av slutkonsumenterna i Sverige medan siffran för Danmark ligger på 96 procent.   

 Det känns otroligt kul att kunna växa så här snabbt. Att stärka vår position i Norden är självklart viktigt för vår tillväxt. Vi hoppas och tror dock också att det kommer att hjälpa våra existerande kunder att också växa snabbare. Med vårt integrerade nätverk i fyra länder kan de lättare etablera sig på nya marknader, säger Gordon Deliverys vd Ali Ghoce.  

Last mile-aktören levererar cirka 400 000 leveranser av kylda matvaror varje månad. Under 2020 omsatte företaget 133 miljoner kronor samtidigt som de håller en omsättingstakt på 500 miljoner per år. 

 Vi pratar redan med många potentiella kunder på kontinenten och möts av ett stort intresse för vår kombination av temperaturreglerade leveranser och en tech-lösning för hela leveranskedjan. Vi ser fram emot att snart kunna erbjuda dem detta, säger bolagets expansionschef Kristina Liljestrand. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093