23948sdkhjf

Odd Molly anställer ny vd och vice vd 

Under måndagen blev det klart att Odd Molly anställer Niklas Zuckerman som ny vd för bolaget, samtidigt som Andreas Nordvall blir vice vd och transaktionschef. 

Företaget har som ambitioner att öka sina lager- och logistikfastigheter, och med Zuckermann och Nordvall i spetsen hoppas de att fortsätta expandera. 

 Niklas och Anders är några av de mest respekterade transaktionsrådgivarna på den svenska fastighetsmarknaden. Med deras erfarenhet och kompetens stärks Odd Mollys ledning ytterligare, redo att realisera bolagets högt ställda mål, säger Patrik Tillman, styrelseordförande för Odd Molly International ab. 

Niklas Zuckerman är civilingenjör och har tidigare varit ansvarig för Savills svenska transaktionsrådgivning, Capital Markets på Cushman & Wakefield och Catella Corporate Finance.  

Andreas Nordvall som blir vice vd och transaktionschef är också civilingenjör och är i nuläget vice vd vid Savills Sverige. Han har också varit vd för Cushman & Wakefield i Sverige samt för Catella Corporate Finance.   

Zuckermann och Nordvall förväntas tillträda sina nya roller i december i år, och fram till dess kvarstår Jennie Högstedt Björk som vd. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.097