23948sdkhjf

Matsmart robotlager inreds av RMS Lager 

Till sitt nya automatiserade lager i Örebro, har Matsmart valt att samarbeta med RMS Lager för inredning av det nya robotlagret.  

Det nya lagret som kommer bli över 20 000 kvadratmeter stort, förväntas tas i bruk i början av nästa år. Lösningen på automatiseringen heter Autostore, och RMS Lager kommer leverera och installera 10 meter höga pallställ på det nya lagret. 

  Det är otroligt spännande att få följa med i Matsmarts utveckling då RMS även levererat pallställen till deras nuvarande lager. När de nu växlar upp med ett nytt lager för att möta framtiden är vi tacksamma över att få vara med på resan som leverantör, säger Felix Agelförsäljningschef på RMS Lagerinredningar, i ett pressmeddelande. 

Höglagret kommer att ha en kapacitet på uppemot 12 000 pallplatser när det är installerat, och utöver pallstället kommer skyddsdetaljer att installeras. 

 Vi är väldigt nöjda med RMS inredningar i vårt befintliga lager och därför föll det sig naturligt att fortsätta med deras lösningar när vi flyttar till Örebro, kommenterar Conrad Edgren, logistikchef på Matsmart. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078