23948sdkhjf

Martin Ishak blir försäljningschef på Dachser i Jönköping

Nyligen beslutade Dachser att tillsätta en försäljningschef i Jönköping för att stärka organisationen, ett steg som går hand i hand företagets tillväxtstrategi. Det blev Martin Ishak, som tidigare arbetat som kundssäljare för Schenker och Bring frigo 

– Jag är mycket glad att välkomna Martin Ishak som försäljningschef för logistiken i Europa på platskontoret i Jönköping, säger Thomas Wennborg, interim branschchef på Dachser i Jönköping och i Stockholm, i ett pressmeddelande.

Företaget menar att en försäljningschef stärker säljorganisation i Jönköping och i Sverige, samtidigt som det är ett av flera steg i utveckling som Dachsers svenska bolag har genomgått under de senaste åren.  

 Jag är säker på att Martin Ishak framgångsrikt kommer att axla ansvaret som försäljningschef på Dachser i Jönköping strålande och driva utvecklingen inom vår säljorganisation med sin stora erfarenhet av att driva och utveckla försäljning, fortsätter Thomas Wennborg.

Martin Ishak lägger till:

– I korthet innebär rollen att driva ett team av duktiga kollegor och samtidigt bygga den större för att utvecklas. Vidare kommer jag fokusera på att stärka vår försäljningsstruktur för att ge oss möjlighet att nå ut till fler kunder än tidigare eftersom det finns stora affärsmöjligheter för Dacsher i Jönköping. Jag kommer jobba hårt tillsammans med teamet för att företag som är i behov av export, styckegods, ska få kännedom av Dacshers egna logistiknätverk för styckegods till Europa.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078