23948sdkhjf

Airmee satsar på hemleveranser av kylda varor – lanserar ny tjänst

Teknikbolaget Airmee har sedan grundandet 2018 erbjudit hemleveranser av produkter. Nu satsar det på leverans av kylda varor genom den nylanserade tjänsten Airmee Fresh.

Tjänsten kommer att leverera bland annat matkassar, matlådor och kylda varor efter samma princip som leverans av e-handelsprodukter: spårningsfunktion i mobilen. 

 Vi har sett ett ökat behov från såväl e-handlare med produkter som kräver kylda transporter och konsumenter som önskar bättre och mer tidsprecisa sätt att få hem kylda varor som handlas online. Tack vare vår världsledande tekniska plattform kan vi genom Airmee Fresh hjälpa ytterligare ett segment inom e-handeln att lösa det största hindret till snabbare tillväxt: last-mile. Vi är också otroligt glada över att lansera tjänsten tillsammans med ett stort geografiskt utbrett partnernätverk med expertis och erfarenhet av att hantera kylda leveranser, säger Julian Lee, vd för Airmee i ett pressmeddelande. 

Den nya tjänsten sker tillsammans med ett rikstäckande partnernätverk som är verksamma inom logistikbranschen av kylt gods. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079