23948sdkhjf

JAS köper Greencarriers fraktservice

Tidigare i augusti tecknade Greencarrier och JAS Worldwide avtal om att JAS ska förvärva bolagets fraktservice, som erbjuder frakt, logistik och distributionskedjor. Förvärvet innebär att fraktservice alla verksamheter och anställda numera omfattas av JAS.

– Genom förvärvet av Greencarrier fraktservice gör JAS ett strategiskt förvärv för att öka sin position i de nordiska, baltiska och östeuropeiska regionerna och stärka befintliga verksamheter i Storbritannien och Kina. Våra respektive organisationer har haft ett långvarigt partnerskap, och vi förväntar oss fullt ut att detta kommer att vara en fortsättning på den fantastiska atmosfären av samarbete och gemensam entreprenörsanda, säger Marco Rebuffi, vd för JAS.

De två bolagen har samarbetat sedan 2017. Greencarrier skriver i ett pressmeddelande att de ser fram emot att JAS fortsatter utvecklingen av verksamheten.

 Detta är en bra matchning av företag, och vi är glada att fortsätta resan med vår långsiktiga partner, JAS Worldwide. De två nätverken kombinerade gör att vi kan erbjuda våra kunder en ännu högre servicenivå, bredare lösningar och tillgång till ett verkligt globalt nätverk, säger Mikael Forsberg, vd för Greencarriers fraktservice.

Greencarrier fortsätter att driva och utveckla de återstående företagen inom koncernen, såsom Hecksher, Maritime Transport and Agencies, SOIC och Greencarrier Liner Agency.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094