23948sdkhjf

För alla bilälskare – Volvomuseet åter öppet!

Nu har Volvo Museum, Göteborg, äntligen slagit upp portarna igen, efter att ha varit stängt sedan mars 2020.

Vi är fantastiskt glada över att återigen, och under anpassade former, kunna ta emot besökare till museet, säger Mats Nilsson, chef för Volvo Museum.

Här finns något för alla: ikoniska bilmodeller, banbrytande innovationer, fantasifulla konceptfortdon – personbilar, bussar, lastbilar, båtmotorer och anläggningsmaskiner.

Efter att ha varit stängt sedan den 23 mars 2020 har Volvo Museum återigen slagit upp sina portar. Nu välkomnas besökarna tillbaka igen till en värld av ikoniska bilmodeller, banbrytande innovationer och fantasifulla konceptfordon.

Det känns väldigt roligt att vi har kunnat öppna museet igen. Eftersom vi fortfarande befinner oss i en pandemi har vi naturligtvis vidtagit åtgärder och anpassat museet i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det är av högsta prioritet för oss att inte riskera någon trängsel och smittspridning, så vi har gjort ett omfattande arbete för att besöket ska kunna kännas tryggt, säkert och bra, säger Mats Nilsson.

Utställningarna bjuder på en resa genom Volvos historiska arv från starten 1927 till nutid, med allt från klassiska modeller och prototyper till historiska bilder och dokument.

– Oavsett om det är fordon, Volvo som företag eller historia som man är intresserad av så finns det något att ta del av på Volvo Museum. Museet ger en unik inblick i framväxten av ett av Sveriges mest framgångsrika exportföretag, och ett besök på Volvo Museum i sommar är en väldigt passande aktivitet för sommarlovslediga i alla åldrar, säger Mats Nilsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093