23948sdkhjf

Nu säljs Fazers brödbilar

Budi auktioner har fått i uppdrag av Fazer att sälja drygt 70 av deras moderna Euro 6 lastbilar då företaget upphör med den egna distributionen i Sverige. Hela lastbilsbeståndet på 250 fordon ska avyttras på sikt.

– När vi skulle välja partner för försäljningen av våra Euro 6 lastbilar konstaterade vi snabbt att Budi är erkänt duktiga och har stor erfarenhet av att sälja stora fordon. Det känns tryggt att de har ett stort kontaktnät och tar ansvar för hela försäljningsprocessen, säger Staffan Öberg, som ansvarar för försäljningen på Fazer Bageri.

– Vi på Budi är ödmjuka och tacksamma över förtroendet att hjälpa Fazer att hitta nya ägare till drygt 70 stycken Euro 6 miljöklassade, bättre begagnade lastbilar. Efterfrågan är stor efter miljöklassade lastbilar i denna kategori, varför vi ser stora möjligheter att nå både nya och befintliga kunder, säger Christoffer Holm, vd, Budi AB.

Alla bilar testas innan försäljning för att säkerställa funktion och varje lastbil ”varudeklareras” för att underlätta för alla intresserade.

– Att Fazer väljer att sälja sina modernaste lastbilar genom Budi känns väldigt roligt. Dessa fordon kräver både kunskap och omsorgsfull hantering för att sälja varför vi tar oss an uppdraget med stort engagemang, säger Christoffer Holm.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094