23948sdkhjf

Nya kranar från Ponsse ger effektiv lasthantering

Ponsse lanserar en kranproduktfamilj för de mest populära skotarmodellerna. De nya kranarna har utvecklats tillsammans med kunderna för effektiv lasthantering, även under krävande förhållanden.

De nya K101- och K111-kranarna är de senaste tillskotten till produktfamiljen, som också innehåller den tidigare lanserade K121-kranen. De nya kranarna har en struktur som utformats och utvecklats av Ponsse, med särskild betoning på struktur och hållbarhet. De starka och exakta PONSSE K101- och K111-kranarna finns tillgängliga för skotarna PONSSE Buffalo, Buffalo King och Bison Active Frame.

– Kranen står för en stor del av skotarnas driftstimmar, och lasterna är stora i den här storlekskategorin, säger Juha Haverinen, produktansvarig för skotare hos Ponsse. Därför har lastarens effektivitet stor inverkan på skotarens produktivitet. Den helt nya geometrin och imponerande kraften i de nya PONSSE K101- och K111-lastarna möjliggör noggrann styrning och exakt användning. En användarvänlig kran är särskilt viktig för att arbetet ska gå smidigt och för operatörens välbefinnande. De nya kranarna har kraftfull hydraulik och beprövad struktur, där till och med de mest avlägsna stammarna kan lastas säkert och exakt. De nya kranarna har också ny arbetsbelysning.

PONSSE Active Crane-kranspetsstyrsystemet finns tillgängligt för de nya kranarna. Det gör att operatören kan styra gripens rörelser i stället för de enskilda funktionerna. Som resultat kan operatören effektivt fokusera på kranarbetet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109