23948sdkhjf

Hon blir Isbjörn of Swedens nya e-handelschef

Ska ansvara för att utveckla outdoorföretagets försäljning direkt till konsument.

Sandra Nielsen har rekryterats till posten som ny e-commerce manager hos Isbjörn of Sweden.

Hennes fokus blir att ytterligare stärka varumärkets försäljning direkt till konsument, vara delaktig i att utveckla webbutiken men även arbeta med digitala partner samt influencers och sociala medier. Rekryteringen sker i ett läge då det också står klart att Isbjörn ökade försäljning i den egna e-handeln med 150 procent i fjol jämfört med föregående år.

– Vi växer så det knakar och i e-handeln inte minst. Det känns underbart att kunna önska ytterligare en person välkommen till vårt team här i Stockholm, säger Maria Frykman, vd, Isbjörn of Sweden till Habit.

Sandra Nielsen är nyutexaminerad från IHM:s e-commerce utbildning men har en längre karriär i bagaget och har bytt bana och vidareutbildat sig inom ett område som hon enligt Maria Frykman brinner för. Hon har arbetat totalt 15 år som area manager på Preem och Netto.

– Min kärlek till friluftsliv - särskilt skidåkning - och omfamna utmaningar och hitta lösningar passar mig mycket bra i min nya roll på Isbjörn. Jag har alltid känt att min energi är en av mina viktigaste styrkor och jag är fast besluten att få saker att hända och överträffa både individuella och affärsmässiga nyckeltal, eftersom Isbjörn fortsätter att fokusera på direkt-till-konsumentaktiviteter, säger Sandra Nielsen i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094