23948sdkhjf

Linda Bjernstål blir affärsutvecklare för E-Drop

E-Drop rekryterar entreprenören Linda Bjernstål som ny Business Developer för den digitala tjänsten.

E-Drop förstärker sitt team med entreprenören Linda Bjernstål som Business Developer. Linda Bjernstål har bred erfarenhet av B2C och e-handel och har bland annat grundat Flygstolen Nordic AB.

Vårvision är att förenkla och effektivisera hemleveranser och med Linda och hennes kommersiella erfarenheterär vi nu redo att ta oss an den stora konsumentmarknaden, säger Susanne Hjorthagen, vd på E-drop.

Jag ser fram emot att arbeta med ett nytt banbrytande projekt som kommer vara en deal-breaker för framtidens e-handel och logistik. Det känns spännande att bryta ny mark och anta nya utmaningar. E-drop är en tjänst med stor potential och som är helt rätt i tiden, säger Linda Bjernstål.

Den digitala tjänsten E-drop lanserades för snart tre år sedan. Tjänsten är uppkopplad till ett leveransskåp med kyl- och frysfack med plats för fyra matkassar. Med hjälp av mobilapplikationen kontrollerar och styr du vem som ges tillträde till leveransskåpet. Tjänsten är oberoende av integration till e-handlare eller transportör.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094