23948sdkhjf

Ny vd på Tallink Silja

Ats Joorits blir ny vd för Tallink Silja då nuvarande vd Marcus Risberg lämnar företaget för en ny roll som vd för Destination Gotland.

Ats Joorits har 15 års erfarenhet av olika roller inom Tallink Grupp och Tallink Silja. För närvarande är han ansvarig för koncernens kvalitetsledning. Dessförinnan arbetade han vid Holland America Line samt i olika mediaroller i Sverige och USA.

För att säkerställa kontinuiteten i verksamheten och för att driva igenom de många spännande planer vi har för vårt svenska dotterbolag är jag glad att Ats Joorits axlar rollen som vd för Tallink Silja. Med sin betydande kunskap om bolaget efter 15 år i olika roller kommer han att göra ett utmärkt jobb. Att Ats Joorits dessutom redan är baserad i Sverige, kan den svenska kulturen och har färdigt upparbetade kontakter känns särskilt viktigt under den här utmanande tiden när vi börjar bygga upp vår verksamhet efter coronakrisen och behöver jobba hårt för att säkra företagets framtid, säger Paavo Nõgene, vd för Tallink Grupp.

Ari Joorits tillträder sin nya roll 15 mars 2021.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078