23948sdkhjf

Ny e-handelschef på Apotek Hjärtat

Catrin Folkesson blir chef för digitala kanaler och e-handel på Apotek Hjärtat. Hon kommer närmast från Coop Sverige där hon varit drivande inom digitalisering och ansvarat för e-handel.

– Jag är glad över att bli en del av Apotek Hjärtat. Här finns stark medvetenhet om digitaliseringens betydelse och hur e-handeln ska drivas framåt. Dessutom är det spännande med en ny bransch. För mig är det också viktigt att få möjlighet att jobba i ett företag som jag tycker om, och Hjärtat har ett fantastiskt varumärke och står för värderingar som jag kommer att vara stolt över att få jobba med, säger Catrin Folkesson.

Catrin Folkesson sitter i Svensk handels digitaliseringsstyrelse och i styrelsen för Kjell & Company. Hon har lång erfarenhet av att leda och driva digitaliseringsutveckling inom såväl dagligvaruhandel som detaljhandel. Tidigare har hon även ansvarat för Clas Ohlsons digitala expansion och var chef för nya marknader och landchef i Tyskland.

– Det är med stor glädje som jag välkomnar Catrin Folkesson till Hjärtat. Hennes breda erfarenhet av e-handelsfrågor, både vad gäller teknisk utveckling och kundupplevelse, kommer att vara mycket värdefulla framåt. Vi är mitt uppe i en förändrings- och läroresa, med en e-handel som växer så att det knakar, och där kommer Catrin att spela en viktig roll som ledare, säger Anders Nyberg, vd på Apotek Hjärtat.

Catrin Folkesson började den 1 december. Hon rapporterar till vd Anders Nyberg och tar plats i Apotek Hjärtats ledningsgrupp. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078