23948sdkhjf

Frode Laursen köper industritomt i Eskilstuna

Frode Laursen har köpt en 175 000 kvm stor industritomt i Eskilstuna logistikpark.

– Eskilstuna logistikpark har en fantastiskt bra placering för ett företag som vårt och vi är väldigt glada över att ha förvärvat tomten, säger Frode Laursens koncerndirektör Thomas Corneliussen.

– Vi har haft ett väldigt bra samarbete i samband med tomtköpet och vi ser verkligen fram emot att etablera oss i Eskilstuna. I Sverige har vi redan stora logistikcenter utanför Göteborg och Helsingborg, där vi har många medarbetare anställda.

– Vi välkomnar Frode Laursen till Eskilstuna och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och att stödja deras utveckling. Denna stora investering och satsning är ett kvitto på att Eskilstuna erbjuder rätt förutsättningar för effektiv och hållbar logistik, säger David Hofmann, vd, Eskilstuna logistik och etablering.

– Det är glädjande att en av Nordens största aktörer inom lager och logistik väljer att etablera sig i Eskilstunalogistikpark. Nu kan Frode Laursen expandera och fortsätta växa hållbart i Eskilstuna för sina kunder i Stockholm-Mälardalen i många år framåt, vilket skapar förutsättningar för många nya arbetstillfällen, säger Mikael Jonsson, etableringschef, Eskilstuna logistik och etablering.

Frode Laursen räknar med att påbörja byggandet av ett nytt stort logistikcenter under året som kommer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095