23948sdkhjf

Logistikaktören Insitepart stärker arbetslaget

Insitepart, en drift- och kompetenspartner inom logistik,rekryterar Erik Skotte till rollen som affärsutvecklingschef. Insitepart är Tjänsten ingår i koncernledningen och innebär ansvar för försäljning samt att bidra till att stärka Insiteparts driftkoncept och erbjudande på den svenska marknaden.

Erik Skotte har gedigen bakgrund från ledande befattningar inom försäljning och affärsutveckling, varav de senaste fem åren som försäljningschef på Randstad. Vidare har han ett engagemang i hållbarhetsfrågor genom bland annat sitt styrelseuppdrag i CSR Sweden.

– Vi är glada och stolta över att kunna välkomna Erik Skotte till denna nyinrättade roll. Eriks gedigna bakgrund och erfarenhet inom logistik, HR och affärsutveckling ger oss definitivt förutsättningarna att utveckla och ytterligare accelerera vårt försäljningsarbete. Erik är en omtyckt ledare och kollega och han har ett mycket gott rykte bland kunder och samarbetspartners vilket är viktigt, säger Tobias Jonasson, vd och koncernchef på Insitepart.

– Trots ett utmanande år i vår omvärld har Insitepart upplevt stark tillväxt med ökade volymer från såväl befintliga som nya kunduppdrag. Rekryteringen av Erik Skotte är ett led i att säkerställa fortsatt lönsam tillväxt.

– Jag har följt Insitepart sedan starten 2015 och kan konstatera en imponerande resa. Från en uppstickare på marknaden, till en etablerad och ledande nischaktör inom drift- och bemanningslösningar för lager och terminal. Med detta som grund ser jag stor potential att bygga vidare och göra konceptet tillgängligt för fler kunder och bidra till den fortsatta lönsamma tillväxten, säger Erik Skotte, som tillträder sin tjänst på Insitepart den 11 januari.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094